joi, 5 aprilie 2012

Primii pasi spre slabit!

   Orice inceput e greu. De aceea e bine sa fie facut cu pasi marunti. Incepeti prin a consuma cantitati mai mari de alimente bogate in fibre. De exemplu: cereale integrale (nu cele cu fructe confiate, contin mult zahar!), zarzavaturi, fructe, cartofi si legume, in special din familia fasolei.  Evitati, cat se poate, grasimile, zaharul, mancarurile rafinate si prelucrate mecanic. Acestea au multe calorii si putine substante nutritive.
     Reduceti si rariti consumul de produse animala, cum ar fi carnea, oula, branza. Contin putine fibre si au multe grasimi. Atentie! Nu renuntati la ele, corpul are nevoie de asemenea alimente pentru  a functiona.
    Mergeti zilnic pe jos, in pas vioi. Acest lucru va va ajuta sa pierdeti 0.5 si 1 kg pe saptamana. Nu trebuie sa va extenuati alergand. Mersul mai grabit e suficient.
   Consitentizati problema. Faceti o analiza a Dvs. Sunteti molesit, fara putere, mereu obosit, aveti insomnii, aveti probleme cu tensiunea. Bineintele puteti suferi si de o boala. Faceti niste teste. Daca acestea se dovedesc bune, nu mai asteptati. Scapati de kilogramele in plus si ridicati-va nivelul energetic. Atunci si digestia va deveni mai buna, va veti simti mai bine si va veti bucura mai mult de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu